Life Scene Boss Facebook Twitter Follow Dashboard
Hepi plak............
08 February 2011 | 8:37:00 PM | 0 weird people
Ari nie rasa cam hepi jew...........Tak tau napew..........Jumpa seseorang kat tepi jalan jew,tapi rasa cam jmpa selalu plak..............Sonok sangat2..........Dah lama tak jmpa die...........Tetiba jmpa balik.........Ingt kan dia dah tak ingt kat aku,tapi nmpk sangt tekaan aku salah.........Die masih gak ingt kat aku.........Wlupon aku dan die dah lama tak jmpa..........Still macam dulu............Aku hope akn selalu jmpa abg............Sejak die tngglkan sekolah dari taun 2008............

Welcome to my blog
Spectacles Said

Welcome to Spectacle world . Please don't copy anything here . Because all entry is my own idea and please respect it......And Sorry If My Entry In Bahasa Rojak...Hahaha...And Please Leave me a nice speak at my cbox ^^ Feel free to navigate around here :)

CURRENTLY : Spectacles
STATUS : Harap maaf kerna entri yang tidak diupdate..Miss spectacles sedang busy study buat masa ini. Harap maaf!!!


Spectacles Chatbox
Leave your footprint here

No harsh words.
Please put your blog link.
Anonymous not allowed here
Spectacles here
Please Follow Me Okay


Spectacles Archieve
Spectacles moment


Credit
Big thanks tu them

Blogskin : SHAAA
Re-edit : Miss Eyqa
Tutorial : Izyan, Afiqah Junizan, Izzat Azhar