Life Scene Boss Facebook Twitter Follow Dashboard
Giveaway Bantal Flannel!!!
24 May 2012 | 4:51:00 PM | 1 weird people


First time jumpa bantal yang chumel macam nie....Nak tau mana leh jumpa bantal nie????Ok korang leh pegi kat belog kakak Ana Aleesya nie....Dia menerima tempahan sekiranya klu korang teringin....Wah Miss Iqah siap promote ag nie....Huhuhu pasan lar jap kan....

Ok sebenarnya cam besa lar Miss Iqah join GA nie sebab tertarik tengok bantal chumel tue....Harap ada ar rezeki tuk menang bantal dari kak ana nie...Maklum ar nak tempah tak leh...Maklum ar budak sekolah ag....Tapi klu nak kawin nanti tak tau ar....Huhuhu lambat ag tue....Tah2 kak ana dah tak sudi nak buat ag tue Miss Iqah...

Jadi berharap dapat lar bantal tue tuk wat kenangan....

Tag:



Welcome to my blog
Spectacles Said

Welcome to Spectacle world . Please don't copy anything here . Because all entry is my own idea and please respect it......And Sorry If My Entry In Bahasa Rojak...Hahaha...And Please Leave me a nice speak at my cbox ^^ Feel free to navigate around here :)

CURRENTLY : Spectacles
STATUS : Harap maaf kerna entri yang tidak diupdate..Miss spectacles sedang busy study buat masa ini. Harap maaf!!!


Spectacles Chatbox
Leave your footprint here

No harsh words.
Please put your blog link.
Anonymous not allowed here
Spectacles here
Please Follow Me Okay