Life Scene Boss Facebook Twitter Follow Dashboard
Hoki Atau Bola Sepak???Mana Yang Patut Diberi Perhatian???
15 December 2013 | 6:44:00 PM | 1 weird people

Hye u olls blogger....Gempak tak Miss Eyqa punya tajuk entry tuk petang nie....Haha sebenarnya entri nie paatut dah lama siap tapi asyik sibuk join GA bloggers lain jadi terpaksa lar tajuk nie jadi simpanan jap.....Hehehe....Petang nie korang mesti ngah tengok bola kan....Yew lar skunk nie jam tepat menunjukkan 6.03 pm....Jadi bermakna dah lebih kurang 32 minit berlalu bagi perlawanan MALAYSIA menentang SINGAPURA untuk SUKAN SEA.....Haha macam pengulas sukan tak???

Ok bloggers.....Sama ada korang sedar atau tak tapi World Junior Hockey Championships 2013 atau PIALA DUNIA HOKI REMAJA BAGI TAHUN 2013 pon sedang berlangsung kan....Dan malam nie tepat jam 8.15 pm MALAYSIA akan menentang BELANDA bagi penentuan tempat ketiga....Yew nampaknya belum rezeki NEGARAKU tuk memenangi kejohanan tersebut....Huhu....Apew2 pon Miss Eyqa percaya seluruh rakyat MALAYSIA sentiasa mendoakan kejayaan korang sume....

Korang mesti pelikkan apew lar yang Miss Eyqa sedang merepek nie....Dah buang tabiat kew apew kan....Hahaha....Nie jew lar cara Miss Eyqa nak luahkan rasa tak puas hati atau nasihat terhadap sukan kat MALAYSIA nie....Haha....Korang tau tak dalam hati Miss Eyqa nie berharap yang satu hari nanti Menteri Sukan Or Coach sukan yang Miss Eyqa sentiasa tulis kat blog nie will read my pot pet nie....Hehe...

U know what???MALAYSIA nie sebenarnya hebat tapi mungkin sebab banyak makan makanan berlemak jadi tue yang membuatkan pemain MALAYSIA nie kadang-kadang cepat letih....Haha tapi bukan pemain jew yang terliur klu tengok orang hidang nasi lemak,roti canai tambah plak dengan teh tarik....Fuhhh Miss Eyqa pon tak tahan godaan tue....

Hehe merapu jew kan....Tapi korang perasan tak pemain MALAYSIA nie capat sangat nak bertahan bila dah mendahului....Dea orang tak de inisiatif tuk tambah jaringan gol... Haha...Betul kew????Tah2 Miss Eyqa punya perasaan jew tak???Huhuhu....Tapi nie cuma pandangan Miss Eyqa jew k....Korang jgn salah anggap k....

Cuma korang perhatikan balik game MALAYSIA menentang PERANCIS baru-baru nie....MALAYSIA kalah ngan PERANCIS 1-3 melalui penalty kan.....Tapi sebenarnya pada awal perlawanan MALAYSIA dah mendahului 1-0 tapi disebabkan MALAYSIA terlalu konfiden and asyik bertahan menyebabkan PERANCIS dapat menjaringkan gol penyamaan pada saat-saat akhir kan....

Tapi memang lar orang akan kata ala adat lar game mesti ada yang menang dan kalahkan....Tapi bukankah MALAYSIA boleh berusaha tuk menang dengan lebih banyak jaringan kan....Huhu btw setiap penyokong ada pendapat diorang yang tersendiri...Tapi memang majoriti bagi game HOKI OR BOLA SEPAK yang Miss Eyqa tonton pemain-pemain kita memang akan bertahan setelah berhasil menjaringkan gol....Sedangkan peluang tuk menjaringkan lebih banyak gol terbuka luas....Cuma usaha MALAYSIA lebih tertumpu tuk bertahan dari menjaring kan GOL.....

Btw nie cuma pendapat Miss Eyqa saja k....Korang jgn ar marah plak....Pemikiran kita kan berbeza-beza....Hehe nnti kita berjumpa di entry yang lain plak k....Bye u olls bloggers....Take care k.....

Welcome to my blog
Spectacles Said

Welcome to Spectacle world . Please don't copy anything here . Because all entry is my own idea and please respect it......And Sorry If My Entry In Bahasa Rojak...Hahaha...And Please Leave me a nice speak at my cbox ^^ Feel free to navigate around here :)

CURRENTLY : Spectacles
STATUS : Harap maaf kerna entri yang tidak diupdate..Miss spectacles sedang busy study buat masa ini. Harap maaf!!!


Spectacles Chatbox
Leave your footprint here

No harsh words.
Please put your blog link.
Anonymous not allowed here
Spectacles here
Please Follow Me Okay