Life Scene Boss Facebook Twitter Follow Dashboard
Penangan sakit Dada!!!!
21 August 2012 | 1:25:00 AM | 0 weird people
Bukan sume benda kita leh lalui sendiri....Mujur ada family....Tengah malam camni sape lar yang nak bawak Miss Iqah ke hospital bila kena asma camni..Selamat ubat ada jadi kurang dah sikit tue yang Miss Iqah leh update blog yang bersawang nie...

Hampir seminggu lebih Miss Iqah mengabaikan blog nie....Huhuhu...Leh plak malam2 gini update blog kan...Yew lar dada masih sakit tapi tak leh tido....Jadi tue yang pegi buka komputer update blog nie.....Miss Iqah ase belum terlambat nak ucapkan selamat hari raya pada sume followers Miss Iqah n blogger yang selalu menatap blog Miss Iqah nie...

Masih tersa keletihan bila selesai sudah menjamu keluarga sebelah ayah Miss Iqah tadi....Riuh sungguh umah Ayah tadi ngan suara bebudak yang chumel lagi petah berkata2...Tiap2 tahun camtue tapi tahun nie bertambah ag 4 orang budak2 kiut nie......Sampai tak larat nak menjaga nya....Huhuhu....Ok lar u allsssss....Miss Iqah ase Miss Iqah nak g tengok tv jap......Semoga raya nie jadi raya yang terindah wat korang k......


Welcome to my blog
Spectacles Said

Welcome to Spectacle world . Please don't copy anything here . Because all entry is my own idea and please respect it......And Sorry If My Entry In Bahasa Rojak...Hahaha...And Please Leave me a nice speak at my cbox ^^ Feel free to navigate around here :)

CURRENTLY : Spectacles
STATUS : Harap maaf kerna entri yang tidak diupdate..Miss spectacles sedang busy study buat masa ini. Harap maaf!!!


Spectacles Chatbox
Leave your footprint here

No harsh words.
Please put your blog link.
Anonymous not allowed here
Spectacles here
Please Follow Me Okay