Life Scene Boss Facebook Twitter Follow Dashboard
Penganjur GA Please Take Note!!!
19 December 2013 | 2:22:00 PM | 0 weird people

Hai sume bloggers....Hari nie entri Miss Eyqa hanya pendek jew k....Miss Eyqa cuma nak minta penganjur GA tolong amik sedikit perhatian jew k....Miss Eyqa mintak tolong lar buat segala update pada satu entri saja....Maknanya tolong buat STICKY POST pada entri yang sama jew....

Nie tak senarai peserta di entri lain,senarai hadiah di entri lain,senarai pemenang di entri lain....Satu GA jew dah melibatkan banyak post....Klu korang buat STICKY POST senang sikit peserta macam Miss Eyqa nie nak cari....Terus backlink kat entri jew....

N tolong tepati masa tamat n pengumuman pemenang....Kadang2 tue sesetengah pengajur nie hanya nak cari ramai followers jew....Konon buat GA dapat hadiah bagai tapi akhirnya hilang macam tue jew,dengan senarai pemenang tah ke mana,ngan hadiah kew mana....

Jadi tolong lar jangan menyusahkan orang lain k....Miss Eyqa bukan lar nak hadiah sangat tapi kasihan kan bloggers lain sama.....Nak follow,nak like,nak wat macam2 ag tuk penuhi segala permintaan penaganjur GA nie....Hope korang amik perhatian n tak marah kat Miss Eyqa k....Miss Eyqa tulis entri nie berdasarkan pengalaman k.....I'm not saying that all bloggers like that.....But please take note if u want to make a GA k....Sebab Miss Eyqa dah banyak kali terkena jadi Miss Eyqa tak nak orang lain lalui apew yang Miss Eyqa lalui.....Jadi pada sume bloggers tolong lar hormat menghormati sesama kita k....

Welcome to my blog
Spectacles Said

Welcome to Spectacle world . Please don't copy anything here . Because all entry is my own idea and please respect it......And Sorry If My Entry In Bahasa Rojak...Hahaha...And Please Leave me a nice speak at my cbox ^^ Feel free to navigate around here :)

CURRENTLY : Spectacles
STATUS : Harap maaf kerna entri yang tidak diupdate..Miss spectacles sedang busy study buat masa ini. Harap maaf!!!


Spectacles Chatbox
Leave your footprint here

No harsh words.
Please put your blog link.
Anonymous not allowed here
Spectacles here
Please Follow Me Okay