Life Scene Boss Facebook Twitter Follow Dashboard
I Hope I Will Be A Good Blogger!
14 April 2014 | 8:28:00 AM | 0 weird people

Hahaha hye followers n bloggers semua..... Nmpak sangat dah lama Miss Eyqa tak memunculkan diri kan. Huhuhu sibuk bekerja lar katakan.....So macam mane bloggers sume.Ni hao ma u ollssssss.........Huhuhu sori lar pada bloggers yg ajak Miss Eyqa join GA kew segmen kew,tapi Miss Eyqa tak dapat nak join pon sume tue..

Kemalasan melanda bila dah habis bekrja.. Jadi jgn harap lar nak update dalam keadaan baring ka,duduk ka...Balik ja keja mesti terfikir kan bantal punya.....Huhu tapi skunk Miss Eyqa akan cuba tuk update sekurang2nya 3 kali seminggu.Tue pon masih dalam keadaan mencuba. Haha MR.BLOG pon nak berhabuk sangt.Jadi skunk nak jaga dea baik2 supaya dea tak merajuk ka.....Huhuhu....

So jadi Miss Eyqa harap dapat lar penuhi permintaan geng bloggers yg lain yg ajak goin GA tue...Nnti deaorang pon majuk susah lar Miss Eyqa...K lar nnti Miss Eyqa akan sambung merepek ag k...Hope sume bloggers jaga diri k.....Bye...

Welcome to my blog
Spectacles Said

Welcome to Spectacle world . Please don't copy anything here . Because all entry is my own idea and please respect it......And Sorry If My Entry In Bahasa Rojak...Hahaha...And Please Leave me a nice speak at my cbox ^^ Feel free to navigate around here :)

CURRENTLY : Spectacles
STATUS : Harap maaf kerna entri yang tidak diupdate..Miss spectacles sedang busy study buat masa ini. Harap maaf!!!


Spectacles Chatbox
Leave your footprint here

No harsh words.
Please put your blog link.
Anonymous not allowed here
Spectacles here
Please Follow Me Okay