Life Scene Boss Facebook Twitter Follow Dashboard
Awak Sangat Baik Pada Saya..........
09 October 2011 | 6:46:00 PM | 0 weird people
Berakhir sudah pencarian cintaku
Jiwa ini tak lagi sepi
Hati ini telah ada yang milikiTiba diriku di penghujung mencari cinta
Diri ini tak lagi sepi
Kini aku tak sendiri

Aku akan menikahimu
Aku akan menjagamu
Ku kan selalu di sisimu seumur hidupmu

Aku akan menyayangimu
Ku kan setia kepadamu
Ku kan selalu di sisimu seumur hidupmu

Tiba diriku di penghujung mencari cinta
Hati ini tak lagi sepi
Kini aku tak sendiri

Aku akan menyayangimu
Ku kan setia kepadamu
Ku kan selalu di sisimu seumur hidupmu

Aku akan menikahimu
Aku akan menjagamu
Ku kan selalu di sisimu seumur hidupmu

Ku kan selalu di sisimu seumur hidupmu
Seumur hidupmu
Seumur hidupmu
Seumur hidupmu
Seumur hidupmu



Sampai camtu sekali layanan awak terhadap saya...........Walaupon kita dah lama kenal tapi layanan awak tetap sama...........Awak wat saya sayang kat awak...........Walaupon dulu awak wat saya selalu sakit hati setiap kali kita text tapi skunk awak lar kekasih hati saya,kawan baik saya, selalu ada disamping saya selain dari family saya..........Saya nak awak cepat balik sini temankan saya tau............Sebb klu kita berjauhan saya asyik tuduh awak bukan2.......Selalu marah2 awak tak tentu pasal.........Sampai kadang2 saya tau awak nangis bila saya marah2 n tengking2 awak setiap kali awak col saya..........Tapi hati saya nie tak tenang selagi awak tak de dekat depan mata saya..........Awak betul layan saya dengan baik...........Sampai saya dah takut kehilangan awak..........Awak cepat balik sini ea...........Saya rindu awak..........

Welcome to my blog
Spectacles Said

Welcome to Spectacle world . Please don't copy anything here . Because all entry is my own idea and please respect it......And Sorry If My Entry In Bahasa Rojak...Hahaha...And Please Leave me a nice speak at my cbox ^^ Feel free to navigate around here :)

CURRENTLY : Spectacles
STATUS : Harap maaf kerna entri yang tidak diupdate..Miss spectacles sedang busy study buat masa ini. Harap maaf!!!


Spectacles Chatbox
Leave your footprint here

No harsh words.
Please put your blog link.
Anonymous not allowed here
Spectacles here
Please Follow Me Okay