Life Scene Boss Facebook Twitter Follow Dashboard
Geram,Sakit Hati & Nak Meletup!!!!!!
05 December 2011 | 9:42:00 AM | 0 weird people


Sampai hati tul lar……..Iqah punya lar semangat pagi2 ag dah col dia……..Ingatkan nak wish gud luck kat dia sebab hari nie kan dia exam…….Dah lar exam pon tak bagitau…….Sebaik lar ucuk ada kawan kat sana dia yang bagitau diorang nak exam……Bukan susah pon nak antar mesej nak bagitau yang dia exam pon…..Tue pon susah nak bagitau kew……Tapi yang wat Iqah naik hangin tue bila kita col tapi wat endah tak endah jew.....Ok tak pew lar sebb katanya nak kena pegi berbaris......Ok bagi lar tempoh pegi berbaris lepas 30 minit Iqah cuba col lar balik,tapi dia leh plak matikan panggilan tue......Memang darah dah naik kat kepala dah waktu tue......Mulut nie ase nak maki hamun jew asenya.....Tapi sebabkan ingatkan kita sayang kat dia,Iqah try ar col ag sekali.......Dah lar marah yang tadi tak hilang ag......Memang ar kali nie dia angkat col tue,tapi belum sempat Iqah bagi salam ag dia dah tengking Iqah balik.......Mahu tak berangin Iqah nie........Kita punya lar turunkan ego kita col dia bnyak kali,dia leh plak wat perangai camtue.........Klu ada depan mata memang sure2 kena penampar free jew Iqah bagi special kat dia......Tak leh bersopan skit kew?????Memangnya laki2 nie kurang adab sopan kew......Memang Iqah tau bukan sume laki2 camtue......Tapi dia nie memang perangai dia kot.....Mungkin perangai marah tue dah sebati kat dalam diri dia.....Iqah mungkin tak marah klu dia cakap leklok n bagi Iqah mungkin dalam 3-5 minit tuk cakap ngan dia n wish gud luck kat dia.....Bukan nya Iqah nak beercakap ngan dia sepanjang hari pon......Ingat Iqah takde keja lain kew.......Banyak ag keja Iqah dari melayan dia yang semedang duk sibuk......Sibuk pemenda ntah lar........Iqah tengok orang lain belajar gak cam Iqah ngan dia nie tapi dalam seminggu tue Iqah ada gak masa tuk diri Iqah,family,n tuk fikirkan tentang dia.......Nak harap kan dia lar klu ALLAH tue bagi 48 jam sehari pon dia belum tentu ada masa punya lar......Memangnya owang yang belajar kat AKADEMI LAUT MALAYSIA nie memang takde masa tuk berehat ye?????Kena belajar jew sampai mereng kew???? Ish2 awat lar pelik sangat sistem pentadbiran diaorang nie.......Memang terseksa ar sape yang belajar kat sana......Memang ar klu keja tue gji mahal tapi tak guna gak kan klu owang sekeliling diorang rasa cam nak mati cepat jew dari melayan karenah pelajar diorang nie.....Dah lar masa pon tak de.....Yang diorang tau asyik marah jew......Memang tak berperasaan kot diorang nie.....Hah pada bloggers laki2 yang perasan Iqah marah korang plak k......Nak tau Iqah hangin kat sapew?????


Hah nie orang yang wat Iqah pagi2 ag dah meluahkan perasaan kat diari bergerak Iqah nie......Geram tol lar......So pada bloggers laki2 yang ada makwe tue,Iqah nasihatkan korang kalau korang dah dapat yang terbaik tuk korang tue lebih baik korang jga lar dia leklok k......Jgn lar nak cari yang lebig baik dari dia.......Sebb kadang2 bila kita mencintai orang bagai nak gila pon kita kadang2 tak sedar orang tue tak mencintai kita pon,sebaliknya orang yang kita selalu abaikan dan sakitkan hati dia tue lar selalu ada waktu kita susah n klu leh dia sentiasa ingin mengetahui keadaan kita bila kita berjauhan ngan dia......Jgn jadi cam laki2 kat atas nie,wat meluat jew.....Bila nak pandai cari Iqah,tapi bila taknak tue sekejap jew dia lempar dalam laut.......Ok lar letih Iqah menaip nie......Nanti kita jumpa ag kat entri2 lain k.....Bye2.....

Welcome to my blog
Spectacles Said

Welcome to Spectacle world . Please don't copy anything here . Because all entry is my own idea and please respect it......And Sorry If My Entry In Bahasa Rojak...Hahaha...And Please Leave me a nice speak at my cbox ^^ Feel free to navigate around here :)

CURRENTLY : Spectacles
STATUS : Harap maaf kerna entri yang tidak diupdate..Miss spectacles sedang busy study buat masa ini. Harap maaf!!!


Spectacles Chatbox
Leave your footprint here

No harsh words.
Please put your blog link.
Anonymous not allowed here
Spectacles here
Please Follow Me Okay