Life Scene Boss Facebook Twitter Follow Dashboard
Klu nama pon HARIMAU MUDA kan........
23 November 2011 | 9:06:00 AM | 0 weird people


Hye,hye sume followers n blogwalking......Maaf lar lambat sikit nak update blog nie.......Ok now we can start talking about HARIMAU MUDA......Hehehe.....Akhirnya memang terbukti yang MALAYSIA tak penah menang sebab nasib......Sebab apew.....Sebab anak2 buah Ong Kim Swee telah berjaya membuktikan yang diorang boleh buat yang luar biasa tuk negara tercinta....Dengan penat lelah diorang yang diorang dah tunjukkan sepanjang permainan walaupon bagi IQAH ada sesetengah pemain yang perlu diperbaiki permainan dan perangai........Contohnye Fakri Saerani......Dia seorang pemain yang baik tetapi tidak mampu menjaringkan peluang2 gol yang baik yang dapat dijaringkan sekiranya dia memberikan peluang itu keada orang lain.......Pada perlawanan akhir tersebut IQAH melihat Fakri seperti bermain berseorangan seolah-olah dia terdesak untuk menjaringkan gol.....Bola sepak adalah permainan berkumpulan so Fakri IQAH harap Fakri dapat mengubah prestasi n permainan Fakri selepas nie......Tapi apew2 pon tahniah kepada sume pemain HARIMAU MUDA MALAYSIA yang telah berjaya mengharumkan nama MALAYSIA sekali lagi.......Korang memang bagus n terbaik......Bagi IQAH pemain terbaik malam tue adalah KHAIRUL FAHMI CHE MAT....Die memang seorang penjaga gol terbaik lar.....Tapi apew2 pon sume pemain dah bermain dengan baik dan menunjukkan effort yang cukup tapi masih perlu diperkukuhkan lagi supaya HARIMAU MUDA dapat layak kew sukan OLIMPIK tuk taun depan plak k.....Walaupon begitu IQAH tetap bersedih sebab pakwe IQAH tak main.....Huhuhu nak pasan kejap.....Hehehe......Nak tau sapew pakwe IQAH......


Ok nie lar pakwe kesayangan IQAH.....HAHAHA......Kuat pasan kan IQAH nie......Tapi pepepon kecik tetap chumel,kiut,encem n tetap kecik.....IQAH memang minat n suka giler kat die.....Pemain HARIMAU MUDA yang lain jgn jeles k,sebb hati IQAH minat kat die sorang jew....Kat orang lain cuma kagum jew.....Huhuhu....Mula nak merepek dah IQAH.......HUHUHU.....Ok sampai sini jew dulu k IQAH merepek nnti IQAH akan merepek ag kat lembaran lain....

Welcome to my blog
Spectacles Said

Welcome to Spectacle world . Please don't copy anything here . Because all entry is my own idea and please respect it......And Sorry If My Entry In Bahasa Rojak...Hahaha...And Please Leave me a nice speak at my cbox ^^ Feel free to navigate around here :)

CURRENTLY : Spectacles
STATUS : Harap maaf kerna entri yang tidak diupdate..Miss spectacles sedang busy study buat masa ini. Harap maaf!!!


Spectacles Chatbox
Leave your footprint here

No harsh words.
Please put your blog link.
Anonymous not allowed here
Spectacles here
Please Follow Me Okay