Life Scene Boss Facebook Twitter Follow Dashboard
Demam Korea Melanda.....@_@
13 November 2011 | 12:22:00 PM | 0 weird people


Hye sume followers.......Dah lama tak update my diary nie......Rindu iqah tak??????Hehehe nak pasan lar kejapkan....Huhuhuhu........Rasanya sume orang dah tau kan yang skunk nie demam korea ngah melanda negara kita MALAYSIA.......Huhuhuhu.......Cedih tol bila tengok fesyen zaman skunk nie.........Suka tiru orang........Napew mesti tiru orang???????Sedangkan kita pon ada akal fikiran yang masih waras tuk memikirkan banyak ag idea2 yang bernas yang mampu menonjolkan ag fesyen MALAYSIA.......Tak salah klu kita meniru tapi keluar dengan idea yang lebih bagus dari idea yang kita tiru tue........Nie tak kita suka tiru sejibik macam idea asal......Macam ane lar rakyat MALAYSIA nak maju??????Kita sume kan ALLAH dah bagi akal fikiran yang cerdas dan mampu mengeluarkan idea sendiri.....Kan lebih molek klu rakyat MALAYSIA mampu mengeluarkan idea2 bernas yang mampu menarik lebih ramai pelancong dan pelabur asing untuk melabur di industri MALAYSIA......Cuba jadi macam JEPUN......Diorang pon suka tiru orang tapi meniru dan menghasilkan sesuatu yang lebih menarik dan mampu menjana ekonomi negara diorang hingga mampu menjadikan negara diorang lebih terkenal dan menjadi negara contoh.......Hurmmmmm,macam karangan pengajian am pon ada.........Ini cuma pendapat iqah jew k......Masing2 dapat mengeluarkan idea diorang kan.......Iqah cuma pandai menaip dan berceloteh jew......Bagi idea pon leh tapi dalam sesetengah perkara.......

Welcome to my blog
Spectacles Said

Welcome to Spectacle world . Please don't copy anything here . Because all entry is my own idea and please respect it......And Sorry If My Entry In Bahasa Rojak...Hahaha...And Please Leave me a nice speak at my cbox ^^ Feel free to navigate around here :)

CURRENTLY : Spectacles
STATUS : Harap maaf kerna entri yang tidak diupdate..Miss spectacles sedang busy study buat masa ini. Harap maaf!!!


Spectacles Chatbox
Leave your footprint here

No harsh words.
Please put your blog link.
Anonymous not allowed here
Spectacles here
Please Follow Me Okay