Life Scene Boss Facebook Twitter Follow Dashboard
Beautiful Things In My Life!!!
22 January 2012 | 3:28:00 PM | 0 weird people

Hai sume followers Iqah....Iqah selalu doakan korang sihat2 jew k.....Ok agaknya hari nie Iqah nak tulis pasal apew plak ea.....Iqah pon tak pasti sebenarnya.....Hahaha.....Hati nie macam2 rasa ada seandainya boleh dirasa lar.....Ok first asenya nak cakap pasal omwork yang bertimbun nie....Disebabkan cuti raya taun baru cina terlampau lama jadi cikgu2 Iqah menghidangkan Iqah ngan banyak sajian yang tak baew nak sedap klu diikutkan....Huhuhu....Tapi apew nak wat usaha kan tangga kejayaan....Klu Iqah merungut selalu pon omwork tue bukan siap sendiri.....Jadi Iqah mengambil inisiatif tuk sambil berblog sambil duk wat omwork...Hehehe....

Ok sok trip egi Lumut plak ilangkan stress di otak nie....Just tuk temankan my family boy tuk gathering sesama para pekerja kedai 5 Sen.....Tempat keja Iqah gak dulu....Sementara Iqah ngah amik STPM nie jadi dia lar yang gantikan Iqah.....Jadi Iqah akan ikut dia tuk sok....Jadi bodyguard tak berbayar tuk sebentar.......Sapew nak ikut???Jumpa Iqah kat sana k....Huhuhu...

Ok lar....Lastly Iqah wish kan Hepi Chinese New Year tuk sume bloggers yang akan menyambutnya sok n terutama sekalu tuk bekas majikan Iqah....Aunty Kedai 5 Sen,hope u a best luck always k.....Hehehe....


Welcome to my blog
Spectacles Said

Welcome to Spectacle world . Please don't copy anything here . Because all entry is my own idea and please respect it......And Sorry If My Entry In Bahasa Rojak...Hahaha...And Please Leave me a nice speak at my cbox ^^ Feel free to navigate around here :)

CURRENTLY : Spectacles
STATUS : Harap maaf kerna entri yang tidak diupdate..Miss spectacles sedang busy study buat masa ini. Harap maaf!!!


Spectacles Chatbox
Leave your footprint here

No harsh words.
Please put your blog link.
Anonymous not allowed here
Spectacles here
Please Follow Me Okay