Life Scene Boss Facebook Twitter Follow Dashboard
PotPet PotPet PotPet!!!!
29 December 2011 | 11:42:00 PM | 0 weird people

Hehe klu baca tajuk mesti nak gelak kan....Huhu sebenarnya Iqah nak cakap pasal Mulut murai.....Hehehe.....Yes memang Iqah mulut bising....Korang tak puas hati kew......Tak suka sudah ar.....Iqah tak leh puaskan hati sume orang....Dapat jga hati parents,fmily,kengkawan n family hubby Iqah cukup ar....

Sebenarnya Iqah nak bagitau ar kat sini yang sebenarnya Iqah bru jew kena marah ngan Hubby sebab asyik bercakap tak berenti.....Abis nak wat camne dah lama tak berbual jadi Iqah citer ar macam2 tanpa kira letih n bayaran pon....Klu Iqah suh hubby bayar 10 sen tuk satu perkataan yang Iqah cakap mesti Hubby akan jatuh sakit......Sebab nya adalah dari hubby sendiri gak....Dia selalu sibuk n takde masa tuk Iqah,jafi bila berpeluang nie Iqah on amik ar kesempatan tuk berucap abis-abisan.....

Ala bukan susah pon....Cuma jadi pendengar yang setia jew......Ag pon taun nie jew Hubby Iqah nie nak dengar meriam nie meletup,taun depan klu dah belayar jauh,jgn kan nak jumpa nak dengar celoteh Iqah pon tak dapat ag dah....Jadi taun nie Iqah nak citer ar banyak.....

Yes Iqah memang suka menjawab....Sebab tue setiap kali hubby tanya ada sajew yang Iqah soalkan balik...Sampai kadang2 leh wat hubby bengang....Walaupon die tak habaq kat Iqah tapi Iqah dapat asekan....Sebab maklum ar dah terbiasa tuk berbahas jew.....Jadi ada sajew yang tak kena n perlu dibahaskan.... 

Hehe jadi Iqah nak mintak maaf pada bloggers yang terasa ngan Iqah k.....Harap diamponkan.....Tuk Hubby plak maafkan sayang k....Memang dari sekolah rendah ag camnie.....Nak wat camne.....Jadi harap tuanku ampon kan patik ye.....

Welcome to my blog
Spectacles Said

Welcome to Spectacle world . Please don't copy anything here . Because all entry is my own idea and please respect it......And Sorry If My Entry In Bahasa Rojak...Hahaha...And Please Leave me a nice speak at my cbox ^^ Feel free to navigate around here :)

CURRENTLY : Spectacles
STATUS : Harap maaf kerna entri yang tidak diupdate..Miss spectacles sedang busy study buat masa ini. Harap maaf!!!


Spectacles Chatbox
Leave your footprint here

No harsh words.
Please put your blog link.
Anonymous not allowed here
Spectacles here
Please Follow Me Okay