Life Scene Boss Facebook Twitter Follow Dashboard
Citer apew lar kali nie??????
17 December 2011 | 10:05:00 PM | 0 weird people


Hai sume bloggers n followes Iqah.......Ok lar ari nie entri Iqah berserabut sebab ada macam2 citer yang Iqah nak luahkan kat sini....Agpon kepala otak Iqah ngah ada macam citer n hati nie ada macam2 perasaan.....Jadi Iqah campur jew sume k......

Ok first sekali Iqah nak cakap pasal pakwe Iqah yang dah lama Iqah tak citerkan nie.......Agak korang sapew lar kan.....Sapew ag klu bukan WAN ZAHARULNIZAM kan.......Hah huruf besar Iqah tulis nama dia tue....Special giler.....Walaupon skunk nie kebanyakan media memberi tumpuan kat pemain termuda HARIMAU MUDA iaitu Najmi faiz.....Sori ar nama dia huruf kecil jew sebab Iqah tak suka kat dia.....Hehehe.....Iqah suka kat kecik jew jadi pada bloggers atau kengkawan Iqah korang nak cakap apew cakap lar ea tapi hati Iqah takkan berpaling dari dia.....Ag pon dia belum sempat nak tunjukkan kehebatan dia dah cedera sebab tue dia tak dapat liputan meluas.....Jadi Iqah bagi layanan special kat dia jadi biar Iqah yang wat liputan untuk dia.....Sebab Iqah memang suka giler kat dia.....Walaupon dia tak tau kan......Takpew......Sebab lebih baik dari dia tau......Jgn jadi cam hubby Iqah.......MELUAT n MENYAKITKAN HATI jew......Nanti kita citer pasal dia.....Skunk nie kita fokus kat KECIK dulu......Hehe.....Walaupon ramai remaja pompuan skunk nie mengejar najmi faiz tue tapi Iqah tetap ngan kecik gak......Sebab bagi Iqah dia chumel n kiut giler......N Iqah percaya dia pon leh main cam najmi faiz tue cuma belum berpeluang.....Ok kat bawah nie adalah serba sedikit pasal pakwe Iqah nie.....Huhuhu,pasan jap....


Biodata Wan Zaharulnizam Zakaria
Nama Penuh : Wan Zaharulnizam bin Wan Zakaria
Tarikh Lahir : May 8, 1991 (age 20)
Tempat Lahir : Tumpat, Kelantan, Malaysia
Tinggi : 1.66 m (5 ft 5 1⁄2 in)
Posisi : Winger
Current club Harimau Muda A

Klu HARIMAU MUDA lawan jew ar kan Iqah mesti tengok senarai pemain dulu......Klu kecik tak main jewkan Iqah mesti rasa tak best jew nak tengok game tue.....Tapi apew2 pon Iqah doakan kecik cepat sembuh n cepat2 main balik......Sebab Iqah rindu giler nak tengok dia main balik.....

Dan akhirnya skunk nie kita cakap ar sikit pasal hubungan Iqah k......Sebenarnya entri kali nie mengambil masa 4 hari tuk disiapkan.......Iqah sendiri tak tau napew.....Tapi itu lar hakikatnya....Perasaan Iqah semakin hari semakin hancur......Iqah sendiri tak tau apew perasaan Iqah skunk nie.....Iqah sendiri tak pandai nak tafsir apew yang hati Iqah rasa skunk nie.....Dan Iqah sentiasa mengharapkan yang terbaik tuk hubungan Iqah kali nie....Orang kata kesabaran membawa hadiah bermakna......Mungkin satu hari nanti hadiah tue akan hadir dalam hidup Iqah.....

Fokus masa nie mungkin lebih menjurus kew STPM 2012 yang bakal tiba n terus berdoa untuk hubby tersayang Iqah semoga hubungan nie yang terbaik akan kitaorang jalani suatu hari nanti......

Huhuhu,sedih sikit pengakhiran entri Iqah kali nie.....By the way,Iqah harapkan sume followers n blogwalking yang selalu menjenguk blog Iqah sentiasa hidup ngan hepi n sihat2 belaka......

Welcome to my blog
Spectacles Said

Welcome to Spectacle world . Please don't copy anything here . Because all entry is my own idea and please respect it......And Sorry If My Entry In Bahasa Rojak...Hahaha...And Please Leave me a nice speak at my cbox ^^ Feel free to navigate around here :)

CURRENTLY : Spectacles
STATUS : Harap maaf kerna entri yang tidak diupdate..Miss spectacles sedang busy study buat masa ini. Harap maaf!!!


Spectacles Chatbox
Leave your footprint here

No harsh words.
Please put your blog link.
Anonymous not allowed here
Spectacles here
Please Follow Me Okay