Life Scene Boss Facebook Twitter Follow Dashboard
Thankz Allz!!
24 December 2011 | 9:00:00 AM | 2 weird people

Ok Arinie entri Iqah bercampur sikit lar ea.....Tapi klu ikut pada tajuk adalah untuk mengucapkan jutaan tima kaseh tuk kak Lyssa Faizureen yang dah tima Iqah dalam geng blogger dia kat Fb....Sonok giler Iqah.....Yew lar kat situ kita leh jumpa ramai geng bloggers......Maklum ar Iqah dah kurang layan FB sebab sibuk jadi pagi2 Iqah akan wat satu entri kat blog nie bagi membuktikan Iqah masih ada n Allah masih bagi Iqah peluang tuk bernafas dan menjalani hidup sebagai Umat-Nya.....

Ok klu Ikutkan byak ar perubahan kat blog nie dari setaun yang lalu.....Kejap jew kan....Dah setaun usia blog Iqah nie.....Tapi entri yang dulu sume Iqah padam sebab dah berabuk....Hehehehe.....Jadi kita mulakan ar ngan entri2 yang baru....Tapi Entri tuk taun nie kebanyakkan pasal tuan empunya blog nie n kekasihnya....Patutnya blog nie ada 2 tuan tapi memandangkan tuan yang ag satu asyik sibuk jew jadi CIK PUAN jew yang sibuk melayan karenah blog nie.....Huhuhuhu.....Sebab TUAN selalu sibuk belajar kat MELAKA......Hehehe,sowi Hubby...

Hurmmm agak2 ar kan Kecik ngah wat pew skunk.....Hehe gatal.....Rindu plak kat pemain bola tue....Maklum ar dia cuti lama cangat kan.....Jadi nasib Iqah lar tunggu dia main balik ntah bila.....Huhu cian dia ar mesti kebas kan kaki dia sebab dah lama tak sepak bola.....Huhuhuhu.....Sori kecik....Iqah joking jew.....Kan bagus klu Kecik leh baca entri yang Iqah selalu tulis pasal dia....Huhuhu....

Arggghhhh......Sakitnya pale......Hehe sowi ar ea klu entri nie bercampur.....Sebab pale Iqah memang kerap sakit....Dah lama asyik makan ubat jew....Tapi tak ilang pon......Kadang2 bawa motor pon ase risau takut kemalangan sebab pale nie kat mane2 pon leh sakit dia bukan kira pon....Ok ar Iqah nak undurkan diri dulu....Tapi sebelum tue Iqah nak bagi satu lirik lagu tuk Hubby Iqah,sebab nie lagu yang Iqah selalu nyanyi klu dia tak dapat ada ngan Iqah waktu Iqah memerlukan....

You're always there, you're everywhere
But right now I wish you were here.
All those crazy things we did
Didn't think about it, just went with it
You're always there, you're everywhere
But right now I wish you were here

Damn, Damn, Damn,
What I'd do to have you
here, here, here
I wish you were here.
Damn, Damn, Damn
What I'd do to have you
near, near, near
I wish you were here.

I love the way you are
It's who I am, don't have to try hard
We always say, say like it is
And the truth is that I really miss

All those crazy things you said
You left them riding through my head
You're always there, you're everywhere
But right now I wish you were here.
All those crazy things we did
Didn't think about it, just went with it
You're always there, you're everywhere
But right now I wish you were here

Damn, Damn, Damn,
What I'd do to have you
here, here, here
I wish you were here.
Damn, Damn, Damn
What I'd do to have you
near, near, near
I wish you were here.

No, I don't wanna let go
I just wanna let you to know
That I never wanna let go

(let go let go let go let go)

Ok selesai...Tapi pada sume bloggers,ini amaran keras dari Iqah k....TOLONG LAR TINGGALKAN TAPAK KAKI KORANG KAT CHAT BOX IQAH SUPAYA IQAH TAU KORANG WUJUD....

Welcome to my blog
Spectacles Said

Welcome to Spectacle world . Please don't copy anything here . Because all entry is my own idea and please respect it......And Sorry If My Entry In Bahasa Rojak...Hahaha...And Please Leave me a nice speak at my cbox ^^ Feel free to navigate around here :)

CURRENTLY : Spectacles
STATUS : Harap maaf kerna entri yang tidak diupdate..Miss spectacles sedang busy study buat masa ini. Harap maaf!!!


Spectacles Chatbox
Leave your footprint here

No harsh words.
Please put your blog link.
Anonymous not allowed here
Spectacles here
Please Follow Me Okay