Life Scene Boss Facebook Twitter Follow Dashboard
What happened now???
20 December 2011 | 10:40:00 PM | 0 weird people


Hai sume bloggers......Dah lama Iqah tak post entri kan......Al maklum ar hati ngah sakit bila wat satu entri jew amik masa yang lama.....Mau tak giler......Naik penat nak taip.....Bukan apew cuma bila hati rasa sakit atau cam lain jew ia akan menganggu tumpuan Iqah dalam apew yang Iqah sedang atau bakal buat......Ok by the way,dalam entri kali nie Iqah tak nak ar taip entri yang panjang sangat k.....Iqah cuma nak citer pasal hati Iqah yang asenye dah jadi beku nie....Sebab apew yek?????Itu Iqah tak tau.....Tapi apew pon yang orang katakan ataupon camne pon layanan hubby Iqah kat Iqah wat masa nie hati Iqah dah jadi bodoh tuk time tue sume......Maksudnya klu korang marah kew apew kew Iqah just diam n wat tak tau jew wat masa nie.......Iqah cuma tau hidup Iqah memang tak menetu skunk nie......So sapew yang ase nak marah kew nak membebel kew wat ar skunk sebelum Iqah kembali kew Iqah yang dulu.....Hehehe.....Tapi sume followers Iqah baik2.....Hehehe.....Ok satu ag ar kan Iqah nak wish merry christmas kat sume yang bakal menyambutnya.....Ok lar....Nie padah bila kita wat entri waktu hati bercelaru sebab taip main ikut sedap jew.....By the way sume blogwalking PLIZZ FOLLOW ME N LETAKKAN TAPAK KAKI ANDA KAT KOTAK PESANAN HATI IQAH K.....

Welcome to my blog
Spectacles Said

Welcome to Spectacle world . Please don't copy anything here . Because all entry is my own idea and please respect it......And Sorry If My Entry In Bahasa Rojak...Hahaha...And Please Leave me a nice speak at my cbox ^^ Feel free to navigate around here :)

CURRENTLY : Spectacles
STATUS : Harap maaf kerna entri yang tidak diupdate..Miss spectacles sedang busy study buat masa ini. Harap maaf!!!


Spectacles Chatbox
Leave your footprint here

No harsh words.
Please put your blog link.
Anonymous not allowed here
Spectacles here
Please Follow Me Okay