Life Scene Boss Facebook Twitter Follow Dashboard
Cukup Kuat Ag Kew Tak Nie.....
07 January 2012 | 6:38:00 PM | 0 weird people

Hai sume bloggers....Dah lama Iqah tak wat entri kan.... Korang rindu tak kat Iqah....Iqah rindu sume followers Iqah....Sebenarnya,baru 3 hari Iqah bersekolah,Iqah dah rindu giler kat blog Iqah nie.....Tapi sebenarnya Iqah lebih merindui cinta hati Iqah....Dah seminggu dia diam tak berkata apew2....Mungkin dia akan terus berdiam sampai bila2......Mungkin janji selama nie yang dia tabur kat Iqah tue takda makna pon bagi dia.....Mungkin Iqah selama nie terlalu memanjakan diri Iqah ngan kata2 manis yang datang dari mulut si lelaki....

Walaupon dah banyak kali terkena tapi Iqah tetap masih nak ditipu beribu kali ag....Mungkin hati Iqah masih kuat.....Iqah tak penah marah bila kena tipu..Tapi Iqah mesti nangis bila tue terjadi.....Iqah tau sejak dia balik sana dia dah tak da masa nak tengok blog nie ag.....Dia takkan penah ag tunaikan janji dia tuk jadi TUAN dalam blog nie.....Mungkin dia tak penah teringin pon nak jadi TUAN kat blog nie....Mungkin Iqah yang memaksa dia....N mungkin gak dia tak penah pon ingat kat Iqah camne Iqah selalu ingat kat dia.....

Mungkin sebenarnya Iqah yang memperbodohkan diri n kasih sayang Iqah nie......Mungkin Iqah yang terlalu mengharapkan dia,sedangkan dia sikit pon tak penah kisah tentang Iqah walaupon ada hari ajal memanggil Iqah.....Dah tetntu dia memiliki lebih ramai pengganti Iqah dalam hidup dia....Sebab Iqah hanya selalu menyusahkan dia jew.....Sebab tue sikit pon perasaan dia tak penah memihak pada Iqah....Mungkin Iqah nie terlalu bodoh kan sebab sayang kan dia....Tapi tue lar hakikat dia....Sedang dia berseronok kat sana, Iqah kat sini sedang bertarung  nyawa tuk dia.....Sebab lelaki tak kan penah memahami betapa kasih n cinta nya seorang pompuan tue....N dia juga takkan penah menghargai kesetiaan seorang pompuan tue.....Sebab lelaki teramat mudah tuk mengaku yang dia sedang jatuh cinta n menyayangi sorang pompuan.....

Welcome to my blog
Spectacles Said

Welcome to Spectacle world . Please don't copy anything here . Because all entry is my own idea and please respect it......And Sorry If My Entry In Bahasa Rojak...Hahaha...And Please Leave me a nice speak at my cbox ^^ Feel free to navigate around here :)

CURRENTLY : Spectacles
STATUS : Harap maaf kerna entri yang tidak diupdate..Miss spectacles sedang busy study buat masa ini. Harap maaf!!!


Spectacles Chatbox
Leave your footprint here

No harsh words.
Please put your blog link.
Anonymous not allowed here
Spectacles here
Please Follow Me Okay