Life Scene Boss Facebook Twitter Follow Dashboard
Tesis????Menatang Apew Tue Hah????
19 January 2012 | 4:32:00 PM | 0 weird people

Hai sume followers....Alhamdulillah akhirnya Iqah dapat kembali tuk berblog buat sebentar sementara cuti raya cina nie....Tengok dari tajuk memang menakutkan kan.....Huhuhu,tue lar pasal.....Ingatkan orang yang belajar kat U jew kena wat tesis kew????Kami yang belajar kat form 6 nie pon kena gak ar.....Maklum ar Pra-U ar katakan.....Badan Iqah nie tak abis2 mintak tido jew.....Dia tak tau Iqah pon ase nak pengsan giler dah nie.....Mana tak letih.....Asyik lewat balik jew.....Sebaik jumaat balik awal,klu jumaat pon balik kul 3 alamatnya pengsan ar Iqah....

Ea dari tajuk tue memang wat pale Iqah penink nie.....Iqah n kumpulan kena buat MINI TESIS yang bertajuk penampilan diri...Dari penerangan para cikgu pon dah mat otak Iqah nie penink lalat inikan nak buat.....Setahu Iqah bebudak skul tak belajar sume nie....Tak sangka plak Iqah kena wat sume nie.....Huhuhu.....Penink2.....Ada nampak ambulan atas kepala Iqah tak????Dengan omwork yang tak berenti2 setiap hari mana koku ag,sukan ag,camne nie....Pusing,pusing....

Hah pasal cik abang Iqah ar plak....Sikit jew sebelum Iqah take a nap for a while kan...Iqah pon tak tau apew yang jadi kat dia....Sebab dari persekolahan ag Iqah memang sibuk jew.....N bila tak sibuk tue cuba gak mesej dia,tapi tak penah berbalas pon....Orang dah lupakan kita kot......Ataupon dia dah jumpa orang yang lebih lawa dari Iqah jadi sebab tue yang Iqah diabaikan jew tue.....Ntah lar....Tak elok gak klu salah sangka terlebih.....Tapi tak leh nak percaya seratus peratus gak....Sebab lelaki nie tetap ada perangai buaya dia gak....Letihnya......Jadi Iqah pon banyak fikirkan pelajaran walaupon kadang2 Iqah tercurang ngan laki2 lain.....Nak cari perhatian sikit jew....

Argghhhhh.....Tak leh tahan dah nie.....Mata dah nak terkatup nie....Ok lar....Iqah undur diri dulu k.....Nanti Iqah tulis diari Iqah ag  k.....BLOGWALKING TINGGALKAN PESANAN KORANG TUK IQAH K.....N FOLLOW TERUS TAU...NNTI ADA MASA IQAH FOLLOW KORANG BALIK.....BYE2 SUME....

Welcome to my blog
Spectacles Said

Welcome to Spectacle world . Please don't copy anything here . Because all entry is my own idea and please respect it......And Sorry If My Entry In Bahasa Rojak...Hahaha...And Please Leave me a nice speak at my cbox ^^ Feel free to navigate around here :)

CURRENTLY : Spectacles
STATUS : Harap maaf kerna entri yang tidak diupdate..Miss spectacles sedang busy study buat masa ini. Harap maaf!!!


Spectacles Chatbox
Leave your footprint here

No harsh words.
Please put your blog link.
Anonymous not allowed here
Spectacles here
Please Follow Me Okay