Life Scene Boss Facebook Twitter Follow Dashboard
Bad Mood Dan Sahabat!!
28 September 2012 | 6:43:00 PM | 0 weird people
Hye Followers n bloggers yang sedang singgah....Hari nie Miss Iqah nak membebel pasal kawan-kawan atau sahabat....Kadang-kadang kita tak sedar yang sebenarnya kita ada sakitkan hati orang sekeliling kita....Sebenarnya Miss Iqah hari nie bad mood......Pagi2 lagi dah menangis  then pergi sekolah malas nak layan kawan2 ag dah.....Sebenarnya Miss Iqah tau yang diorang pon suka Miss Iqah tak layan diorang.....Sebab senang diorang nak kutuk Miss Iqah....Dah lama Miss Iqah bersekolah kat situ jadi Miss Iqah dah leh kenal orang yang macam mane leh wat kawan n tak wat kawan....Kadang-kadang mungkin kita rasa orang sekeliling kita cakap buruk pasal kita...Tapi kadang-kadang memang diorang wat camtu pon...Jadi Miss Iqah rasa apew yang Miss Iqah rasa skunk memang yang sedang terjadi....Jadi jgn heran lar klu ada satu ketika kawan-kawan kita menjauhkan diri dari kita....Mungkin dia sedar yang dia tak sesuai ada dalam kelompok korang jadi jgn lar nak mengumpat dia ag kat belakang tue.....Sebab kadang-kadang korang tue sedang mintak dia jadi macam korang....Kita tak leh ubah orang tapi kita leh ubah diri kita jadi lagi baik.....

Welcome to my blog
Spectacles Said

Welcome to Spectacle world . Please don't copy anything here . Because all entry is my own idea and please respect it......And Sorry If My Entry In Bahasa Rojak...Hahaha...And Please Leave me a nice speak at my cbox ^^ Feel free to navigate around here :)

CURRENTLY : Spectacles
STATUS : Harap maaf kerna entri yang tidak diupdate..Miss spectacles sedang busy study buat masa ini. Harap maaf!!!


Spectacles Chatbox
Leave your footprint here

No harsh words.
Please put your blog link.
Anonymous not allowed here
Spectacles here
Please Follow Me Okay