Life Scene Boss Facebook Twitter Follow Dashboard
Allah penentu segalanya...
18 October 2012 | 6:34:00 PM | 0 weird people
Hye followers n bloggers.....Huhuhu.....Windu blog yang chumel macam Miss Iqah nie.....Huhu pasan jap.....Korang mesti rindu kat bebelan Miss Iqah....Sori lar geng......Miss Iqah sibuk sikit lar skunk...Exam STPM around in corner.....Jadi ngah habis kan buku2 latihan past year yang ayah Miss Iqah lambakkan kat almari buku tue.....

Huhu nie lar klu dah jadi pelajar kan......Isnin nie exam MUET speaking.....Miss Iqah akan cuba yang terbaik....Ok lar hari nie macam biasa Miss Iqah nak citer macam-macam sebab dah lama tak menaip kan...Huhuhuhu......


Ok sebenarnya banyak benda yang Miss Iqah nak tuliskan kat sini....Sori lar klu korang tak larat nak baca....Tapi Miss Iqah dah teringin nak melampiaskan kerinduan Miss Iqah dalam blog nie.....Sebenarnya hari tue Miss Iqah telah buat ujian Holter....Korang mesti tertanyakan ujian apakah itu???Sebenarnya Miss Iqah pon tak tau ujian apew tue....Yang Miss Iqah tau Miss Iqah kena wat ujian atas arahan doktor yang merawat Miss Iqah wat masa skunk nie....

Lepas pemasangan alat tue kat Miss Iqah tadi pada mulanya Miss Iqah rasa Sakit kepala yang amat sangat...Tak tau lar nie kesan sampingan atau migraine Miss Iqah yang datang.....Memang sakit sangat2 lar.....Rasa macam nak pecah kepala nie pon ada...Huhu....Selain tue gak Miss Iqah tak leh nak mandi sebab alat tue akan terpadam klu terkena air....Jadi bayangkan betapa susahnya hidup tak mandi walaupon hanya sehari...Dengan wayar2 yang penuh kat badan.....Jadi Miss Iqah wat sume tue atas arahan doktor pakar Miss Iqah.....

Dan lepas nie Miss Iqah kena wat C.T Scan plak.....Doktor pon dah bagi amaran yang scanning nie mungkin akan memberi kesan kat kepala Miss Iqah dan kulit sebab ia menggunakan sinar X yang kuat......Lagipon memang Miss Iqah rasa lain skunk nie...Miss Iqah pon dah tak dapat nak pandang lappy Lama2 sangat.....Klu tak Miss Iqah akan mula nampak hurup kat lappy nie bertindan2.....Jadi Miss Iqah mintak maaf lar klu ada tertinggal huruf kew dalam setiap entri Miss Iqah.....

Miss Iqah sebenarnya sedang alami satu perasaan yang Miss Iqah sendiri taktau...Sama ada Miss Iqah nak gembira atau tak gembira dengan panggilan dari seseorang tadi....Miss Iqah sendiri tak tau Miss Iqah masih percayakan dia atau Miss Iqah cuma pegang pada janji Miss Iqah jew.....Miss Iqah gak tak tau sama ada nak bagi dia peluang lagi atau pon tidak...Miss Iqah tak penah terfikir yang Miss Iqah akan dapat panggilan dari dia secepat nie...Cuma yang Miss Iqah tau Allah dah susunkan segalanya....Dia yang sedang uji Miss Iqah dengan dugaan sume nie.....Miss Iqah tak tau Miss Iqah cukup kuat atau tak tuk hadapi ia lagi sekali.....

Huhuhu...Korang mesti bosankan banyak sangat citer dalam satu entri....Tapi maaf lar Miss Iqah tak de masa nak update tiap2 hari.....Jadi untuk korang Miss Iqah tinggalkan Lirik lagu nie k.....Korang teka lar lagu apew k.....Apew pon take care n be yourself....Sebab korang adalah diri korang tak perlu tuk berubah menjadi orang lain.....

Apalah maumu kasih
kau pilih diriku di dalam hidupmu
nyatanya kulihat kini
tak bisa kau coba untuk setia

Sudah cukuplah sudah
ku memberikan waktuku
kau selalu tak bisa
mencoba untuk setia

reff: 
Yang selalu ku inginkan
yang selalu ku nanti
kau coba untuk mengerti
apalah arti mencinta

Dan harus kau sadari
bila ingin bersamaku
jangan coba kau ingkari
cobalah untuk setia

Masih kah aku diinginkan
masihkah aku di dambakan
masih ada waktu bersamamu
bersamamu akan kujalani hidup


Welcome to my blog
Spectacles Said

Welcome to Spectacle world . Please don't copy anything here . Because all entry is my own idea and please respect it......And Sorry If My Entry In Bahasa Rojak...Hahaha...And Please Leave me a nice speak at my cbox ^^ Feel free to navigate around here :)

CURRENTLY : Spectacles
STATUS : Harap maaf kerna entri yang tidak diupdate..Miss spectacles sedang busy study buat masa ini. Harap maaf!!!


Spectacles Chatbox
Leave your footprint here

No harsh words.
Please put your blog link.
Anonymous not allowed here
Spectacles here
Please Follow Me Okay