Life Scene Boss Facebook Twitter Follow Dashboard
In Shaa Allah It Will Over Soon!!
19 April 2014 | 9:44:00 PM | 1 weird people
Hye para bloggers serata Malaysia.Miss Eyqa harapkan korang sentiasa sihat n bahagia disamping orang yg korang sayang.. Hehe btw pada rakyat jelata negeri PERAK DARUL RIDZUAN Selamat Menyambut Hari Ulang Tahun Keputeraan Baginda Sultan yew..
Ok macam mane yg kita tau banyak perkara yang terjadi pada awal2 nie. Seperti kehilangan MH370 lar. N yg paling terdekat ialah negara dikejutkan ngan kematian Karpal Singh.Komen lanjut Miss Eyqa...Haha Allah dah aturkan segalanya. Biar lar ia mnjadi hak mutlak Allah.Kita sebagai hamba nie jgn lar memandai nak bagi komen macam2 plak.

Dah lama kan Miss Eyqa tak merepek dalam blog nie.Haha almaklum lar sibuk keja dan macam2 lagi lar. Tambahan skunk Miss Eyqa dah ada En. Keding plak. So demi jaga hubungan nie terpaksa lar atur sikit hidup Miss Eyqa agar nmpak teratur sikit. Yew lar En.Keding cakap Miss Eyqa nie lurus sikit.Hahaha...

Lurus2 pon ada org sayang gak kan.Tapi Miss Eyqa harap En.Keding bakal jadi yg terakhir tuk Miss Eyqa,AMIN......

Hahaha... Ok lar bloggers Miss Eyqa ada bnyk bnda nak cakap tapi mata nak tutp lar..Nampak bantal plok jew skunk.Huhuhu...Nnti kita sambung ag k... Take care sume bloggers....



Welcome to my blog
Spectacles Said

Welcome to Spectacle world . Please don't copy anything here . Because all entry is my own idea and please respect it......And Sorry If My Entry In Bahasa Rojak...Hahaha...And Please Leave me a nice speak at my cbox ^^ Feel free to navigate around here :)

CURRENTLY : Spectacles
STATUS : Harap maaf kerna entri yang tidak diupdate..Miss spectacles sedang busy study buat masa ini. Harap maaf!!!


Spectacles Chatbox
Leave your footprint here

No harsh words.
Please put your blog link.
Anonymous not allowed here
Spectacles here
Please Follow Me Okay