Life Scene Boss Facebook Twitter Follow Dashboard
Masalah besar nie.....
30 January 2012 | 5:14:00 PM | 0 weird people

Korang mesti nak tau apew masalah Iqah kan....Sebenarnya Iqah tak dapat hilangkan ketagihan Iqah kat blog chumel Iqah nie....Iqah sendiri tak tau camne nak bagi hilang dia.....Bila dah mula decorate tue sampai tak ingat makan n study ag dah.....Sampai nak kena tunggu parents Iqah mula membebel baru ar Iqah nak tutup laptop nie.....Selagi tak dimarahi selagi tue lar tak mau berenti hias diari Iqah nie....

Tue lar masalah Iqah...Bila dah mula minat sesuatu tak makan pon tak pew asalkan dapat wat benda tue....Sampai kadang2 wat omwork pon mesti depan laptop tapi keja skul tak siap jugak....

Nie dah kira macam blogger tegar dah nie....Disebabkan Iqah masih belajar lar parents Iqah selalu membebel kat Iqah....Tapi nak wat camne....Bila tangan nie dah mula menaip citer Iqah ia tak dapat nak berenti selagi tak diceramahkan dulu...Silap2 parents Iqah akan sorok laptop nie satu hari nanti alamatnya mabuk kepayang ar Iqah kat blog nie....Tapi walau pape pon Iqah akan cuba sedaya upaya tuk mengurang aktiviti blogger Iqah nie sampai Iqah abis STPM k....Ok lar Iqah nak wat omwork dulu....Jaga diri korang sume k.....Jgn lupa makan cam Iqah sudah lar....

Welcome to my blog
Spectacles Said

Welcome to Spectacle world . Please don't copy anything here . Because all entry is my own idea and please respect it......And Sorry If My Entry In Bahasa Rojak...Hahaha...And Please Leave me a nice speak at my cbox ^^ Feel free to navigate around here :)

CURRENTLY : Spectacles
STATUS : Harap maaf kerna entri yang tidak diupdate..Miss spectacles sedang busy study buat masa ini. Harap maaf!!!


Spectacles Chatbox
Leave your footprint here

No harsh words.
Please put your blog link.
Anonymous not allowed here
Spectacles here
Please Follow Me Okay