Life Scene Boss Facebook Twitter Follow Dashboard
Sejenak Di Lumut.....
26 January 2012 | 10:36:00 AM | 0 weird people

Hai korang sume.....Ok seperti yang Iqah penah janjikan Iqah akan upload ar serba sedikit gambar tika Iqah pegi Lumut tuk Majlis Makan Malam sempena Tahun Baru Cina Di Lumut bapew ari kelmarin....Klu nak letak banyak2 takut korang meluat plak kan....Jadi Iqah letak beberapa keping jew k...

Nie merupakan para pekerja tuk taun nie ar....Sebab kan Iqah ngah smbung belajar jadi Iqah jadi bekes pekerja jew ar....Hehehe....
Nie tempat makan malam kitaorang.....Sebab masa tuk makan tue lambat ag jadi Iqah pon banyak ar berjalan dulukan....Hehehe...
Ok Nie gambar candid bertemakan pantai ar.....
Haha nie kat dalam air.....Tak berani nak masuk dalam sangat takut suar basah.....
Nie kat dalam Hotel sebelum majlis bermula....Huhu sempat gak ar Iqah candid ngan adik2 nie..
First time kena karaoke nie...Sebaik ngan adik sendiri...
Nie lar bekas majikan Iqah....Orang nya amat lar baik walaupon ramai yang kata dia garang.....Tapi bagi Iqah dia ok ajew.....Selalu dia pakai t-shirt n seluar jew waktu keja tapi waktu nie dia memang cantik sangat....

Ok lar tue jew lar gambar yang Iqah ase leh korang tengok n dapatkan kecantikan Lumut....Tempat yang cantik ......So ada masa korang atut melancong di Lumut k....Beli satay ikan banyak2 sebab kat sini murah giler......Huhuhuhu.....

Welcome to my blog
Spectacles Said

Welcome to Spectacle world . Please don't copy anything here . Because all entry is my own idea and please respect it......And Sorry If My Entry In Bahasa Rojak...Hahaha...And Please Leave me a nice speak at my cbox ^^ Feel free to navigate around here :)

CURRENTLY : Spectacles
STATUS : Harap maaf kerna entri yang tidak diupdate..Miss spectacles sedang busy study buat masa ini. Harap maaf!!!


Spectacles Chatbox
Leave your footprint here

No harsh words.
Please put your blog link.
Anonymous not allowed here
Spectacles here
Please Follow Me Okay


Nie kat dalam Hotel sebelum majlis bermula....Huhu sempat gak ar Iqah candid ngan adik2 nie..
First time kena karaoke nie...Sebaik ngan adik sendiri...
Nie lar bekas majikan Iqah....Orang nya amat lar baik walaupon ramai yang kata dia garang.....Tapi bagi Iqah dia ok ajew.....Selalu dia pakai t-shirt n seluar jew waktu keja tapi waktu nie dia memang cantik sangat....

Ok lar tue jew lar gambar yang Iqah ase leh korang tengok n dapatkan kecantikan Lumut....Tempat yang cantik ......So ada masa korang atut melancong di Lumut k....Beli satay ikan banyak2 sebab kat sini murah giler......Huhuhuhu.....