Life Scene Boss Facebook Twitter Follow Dashboard
Miss Him Very Much.....
18 February 2012 | 11:47:00 AM | 0 weird people

Hanya Allah yang dapat merasa kan kesepian Miss Iqah bila tiada satu pon khabar berita dari En. Hubby....Ntah lar apew yang sedang dia lalui kat ALAM tue....Sihat kew sakit kew????Napew dia tak nak balas satu pon mesej dari Miss Iqah.....Betul kew duk sana tue sibuk sangat???Agak2 dia col family dia tak????Kasihan plak kat mama dia nanti tunggu kol si anak.....Mungkin Miss Iqah leh wat kuat tuk hadapi sume nie,tapi mama dia leh kew kuat tuk pisah n tak dengar suara dia.....Walau camne pon mama dia yang ngandung,lahirkan n dah mampu jaga dia selama 18 taun 10 bulan nie.....

Agak2 apew mama dia ngah fikirkan yew...Hati ibu selalunye dia cukup kuat tuk berpisah ngan anak2 dia tapi kita tak dapat nak agak n baca apew sebenarnya yang mama dia fikirkan n risaukan.....Semoga pegangan agama yang dah mama N ayah En. Hubby bagi tuk En Hubby cukup tuk dia wat bekalan selama dia belayar nnti...Takut dia tak cukup kuat tuk hadapi sume nie....Apew2 pon Miss Iqah akan selalu doakan tuk dia dari jauh.....Harap dia leh baca blog nie walaupon hanya tuk sekali lagi....Supaya dia tau segala luahan hati Miss Iqah...Kat bawah nie ada 2 buah lagu khas tue dia...Hope dia dapat baca n faham maksudnye...

Aku tersesat
Menuju hatimu
Beri aku jalan yang indah
Ijinkan ku lepas penatku
‘tuk sejenak lelap di bahumu

Dapatkah selamanya kita bersama
Menyatukan perasaan kau dan aku
Semoga cinta kita kekal abadi
Sesampainya akhir nanti selamanya

Tentang cinta yang datang perlahan
Membuatku takut kehilangan
Ku titipkan cahaya terang
Tak padam di dera goda dan masa

Dan lagu kedua tuk En Hubby....Hoe selalu kuat n sihat dalam menempuh hidup sebagai pelajar ALAM......

Terkadang bicara hati mula berbisik
Kehadiranmu anugerah yang terindah
Mengapa rindu ini semakin hebat ku rasakan
Sekalung cinta mu takkan ku persia

Andai daku dapat kuggenggam erat jari-jemari mu
Mengharungi nista hidup yang penuh berliku
Harapan ku kau mengerti dan cuba memujuk hati
Terima diri ku seadanya

Cahaya pesona kasihku terindah untukmu
Terukir di hati hanya untuk mu
Sambutlah tangan bawa ku terbang ke awan biru
Dengarlah kasihku
Dengarlah sayangku …

Roda berputar laju
Ku merindu pada mu
Setiap saat waktu
Ku merindu belaian mu … dan manja mu … kasihku

Ku merindu pada mu
Setiap saat waktu
Ku merindu belaian mu … dan manja mu … kasihku

Terlebih rindu … Terlebih manja
Terlebih sayang kepadamu
Bagaikan dunia jadi milik kita
Selama-lamanya …

Semusim tlah berlalu menggamit jiwaku
Di saat diperlukan wajahmu menjelma
Andai sedetik saat ku hidup tanpa diri mu kasih
Tak terdaya ku meluahkan nya

Andai daku dapat kuggenggam erat jari-jemari mu
Mengharungi nista hidup yang penuh berliku
Harapan ku kau mengerti dan cuba memujuk hati
Terima diri ku seadanya

Cahaya pesona kasihku terindah untukmu
Terukir di hati hanya untuk mu
Sambutlah tangan bawa ku terbang ke awan biru
Dengarlah kasihku
Dengarlah sayangku …
                                                                                                                                                  
Hope sebelum dia pegi belayar akan ada kata2 cinta dari dia tuk Miss Iqah....Sekiranya tak dapat sudi lar dia tuk baca post2 Miss Iqah sebelum belayar nnti....Miss Iqah akan selalu doakan En.Hubby selalu sihat n kuat tuk menghadapi segala masalah dan dugaan hidup di dunia....


Welcome to my blog
Spectacles Said

Welcome to Spectacle world . Please don't copy anything here . Because all entry is my own idea and please respect it......And Sorry If My Entry In Bahasa Rojak...Hahaha...And Please Leave me a nice speak at my cbox ^^ Feel free to navigate around here :)

CURRENTLY : Spectacles
STATUS : Harap maaf kerna entri yang tidak diupdate..Miss spectacles sedang busy study buat masa ini. Harap maaf!!!


Spectacles Chatbox
Leave your footprint here

No harsh words.
Please put your blog link.
Anonymous not allowed here
Spectacles here
Please Follow Me Okay