Life Scene Boss Facebook Twitter Follow Dashboard
Tukar Makwe Ag????Betul Kew???
03 February 2012 | 5:38:00 PM | 0 weird people

Hai bloggers....Klu yang pagi2 ag dah bukak blog nie sudah tentu ramai bloggers yang tau tentang kaptain pasukan bola sepak kita yang akan menetang bahrain 5 februari nie tuk perlawanan timbal balik sukan olimpik London....Dengar citernya dah bertukar kekasih hati lagi....Iqah sebenarnya pon tak tau hal sebenar.....Yang tau cuma Allah dan penjaga gol mantap kita iaitu KHAIRUL FAHMI CHE MAT....Hanya dia yang tau kisah sebenar....Tapi apew2 pon Iqah harap jgn disebabkan gosip2 liar nie  tumpuan penjaga gol kita tue terganggu plak....Apew2 pon pasukan HARIMAU MUDA kita perlu menang tuk layakkan diri kew sukan olimpik....

Huhu,dah lar citer pasal gosip tue...Kita citer pasal pakwe no.2 Iqah plak k....Hah takkan dah lupa kot....Ok biar Iqah ingatkan korang k...


Hah dah ingat kew???Hehe dia akan main dalam perlawanan2 akan datang sepanjang kelayakan olimpik nie...Selepas dia sembuh dari kecederaan dia akhirnya Iqah dapat tengok balik pakwe Iqah nie beraksi....Hehehe nak pasan jap.....Tapi papepon Iqah mendoakan pasukan Harimau Muda menang dan melayakkan diri ke sukan Olimpik....Amin....



Welcome to my blog
Spectacles Said

Welcome to Spectacle world . Please don't copy anything here . Because all entry is my own idea and please respect it......And Sorry If My Entry In Bahasa Rojak...Hahaha...And Please Leave me a nice speak at my cbox ^^ Feel free to navigate around here :)

CURRENTLY : Spectacles
STATUS : Harap maaf kerna entri yang tidak diupdate..Miss spectacles sedang busy study buat masa ini. Harap maaf!!!


Spectacles Chatbox
Leave your footprint here

No harsh words.
Please put your blog link.
Anonymous not allowed here
Spectacles here
Please Follow Me Okay