Life Scene Boss Facebook Twitter Follow Dashboard
Alhamdulillah Im Back!!!!
06 December 2012 | 11:49:00 AM | 0 weird people
Hahahahaha.....Gelak besar jap.....Hye followers n bloggers.....Finally Miss Iqah dapat gak siapkan sume paper STPM dengan jayanya......Hahahaha.....Gelak besar lagi.....Amacam life korang sume skunk???Miss Iqah harap korang hepi2 jew di samping keluarga tercinta k.....

Akhirnya dapat gak Miss Iqah lepaskan gian kat blog kesayangan Miss Iqah nie.....Yew lar bukan senang nak tahan nafsu tue....Waktu nak exam lar banyak idea kuar tuk diterjemahkan di dalam blog.....Tapi akhirnya dapat jugak Miss Iqah luahkan hari nie 6.12.2012.....Tarikh keramat nie.....Memang mengambil masa yang lama bagi Miss Iqah tuk sampai ke tahap nie kan......Sedar tak sedar dah hampir 7 tahun Miss Iqah menghabiskan zaman remaja Miss Iqah di situ....

Hehe nampak gayanya entri kali nie akan jadi yang terpendek kot....Huhuhu....Bukan apew idea belum sampai ar....BTW hope korang sudi baca n komen or follow k....Luv u all <3 ....="...." p="p">

Welcome to my blog
Spectacles Said

Welcome to Spectacle world . Please don't copy anything here . Because all entry is my own idea and please respect it......And Sorry If My Entry In Bahasa Rojak...Hahaha...And Please Leave me a nice speak at my cbox ^^ Feel free to navigate around here :)

CURRENTLY : Spectacles
STATUS : Harap maaf kerna entri yang tidak diupdate..Miss spectacles sedang busy study buat masa ini. Harap maaf!!!


Spectacles Chatbox
Leave your footprint here

No harsh words.
Please put your blog link.
Anonymous not allowed here
Spectacles here
Please Follow Me Okay