Life Scene Boss Facebook Twitter Follow Dashboard
Selamat Hari Raya Blogger!!!
31 July 2014 | 9:20:00 PM | 0 weird people

Selamat malam duniaku.Selamat malam penciptaku.Selamat malam saudara ku.Akhirnya ku dapat kembali ke duniaku kembali. Akhirnya ku dapat kmbali ke laman curahan ku.

Apa khabar saudara dunia ku..Diharap kan korang sentiasa sihat selallu.Miss Eyqa nak ucapkan Selamat Hari Raya pada korang sume. Huhu rindu btol nak blogging balik.Asyik sibuk keja jew sampai takde masa nak menulis.Huhu banyak bnda yang dah Miss Eyqa lalui sepanjang tahun nie. Setiap yang terjadi bnyak yg telah tersimpan kemas di dalam hati Miss Eyqa nie.

Bnyak ke korang dapat duit raya tahun nie??? Haha Miss Eyqa ada lah dapat sikit. Rezeki orang tua kot.Haha dah tua pon masih dapat ag. Tpi Pape pon Miss Eyqa btol2 mntak maaf sangat sebb dah lama menyepi jew. Bukan tak teringin nak menulis. Tapi badan nie cepat letih. Bila bukak jew tab nak update blog mata lebih setia mncari bantal. Huhu tapi papew pon Miss Eyqa bersyukur sebb masih mampu n kuat tuk menempuhi dugaan idup yng telah ditulis sebaik2 nya pencipta.

In shaa allah lepas nie Miss Eyqa akan cuba lebih bagi perhatian kat blog ok. Hope korang sume sentiasa sihat n dilindungi allah. Amin....

Welcome to my blog
Spectacles Said

Welcome to Spectacle world . Please don't copy anything here . Because all entry is my own idea and please respect it......And Sorry If My Entry In Bahasa Rojak...Hahaha...And Please Leave me a nice speak at my cbox ^^ Feel free to navigate around here :)

CURRENTLY : Spectacles
STATUS : Harap maaf kerna entri yang tidak diupdate..Miss spectacles sedang busy study buat masa ini. Harap maaf!!!


Spectacles Chatbox
Leave your footprint here

No harsh words.
Please put your blog link.
Anonymous not allowed here
Spectacles here
Please Follow Me Okay