Life Scene Boss Facebook Twitter Follow Dashboard
Setahun Berlalu!!!
01 September 2015 | 1:34:00 PM | 0 weird people


Salam n bismillah.. Finally im back.Alhamdulillah....Maaf kan Miss Eiqa sebb selama setahun menyembunyikan diri.... Hahaha.... Busy working maybe.N suddenly diberikan peluang dan rezeki dari Allah tuk further study in diploma in nursing under Institut Latihan Kementerian Kesihatan Malaysia...Bersyukur sangat2...

So mcam mana agaknya life blogger lain kan...Almaklum lar dah setahun nie Miss Eiqa tak tonjolkan diri dalam entri ataupon blogwalking.... Huhu sedihkan busy mengalahkan perdana menteri lagikan....Banyak gak berita yang Miss Eiqa ketinggalankan....

Hahaha btw life jadi student mmg lar letih n mencabar.... Tambahan plak jadi student under KKM korang rasa macam mna lar kan.... Huhuhu klu student Uni len lar kan... Kadang petang takde kelas leh rehat. Kadang pagi takde kelas leh sambung tido lepas subuh kan....Hihihi klu jadi student KKM nie hadoooo lar korang nak rasa mcam tue.... Jiwa n diri kena kental mengalahkan pergi rekrut askar plak korang tau tak....

Life Miss Eiqa berubah 360 darjah bila jadi pelajar nie.... Dulu keja klu ada hal leh gak skip kerja kan.... Tapi skng nie mmg susah lar nak skip kelas... Kelas plak dari 8:00 pagi sampai lar 5:00 ptg.... tue pon klu nasib bek...Kalau naseb Miss Eiqa tak bek kelas sampi kul 6:00 ptg n berlanjutan lar sampai hari sabtu pon ada kelas tau tak....

Huhuhu sadis btol kan....Sebenarnya banyak bnda lagi yg Miss Eiqa nak sampaikan tapi ada hal yang perlu diselesaikan lar plak...Semoga kia semua dipanjng kan umur untuk berjumpa lagi k.... Assalammualaikum.... 

Welcome to my blog
Spectacles Said

Welcome to Spectacle world . Please don't copy anything here . Because all entry is my own idea and please respect it......And Sorry If My Entry In Bahasa Rojak...Hahaha...And Please Leave me a nice speak at my cbox ^^ Feel free to navigate around here :)

CURRENTLY : Spectacles
STATUS : Harap maaf kerna entri yang tidak diupdate..Miss spectacles sedang busy study buat masa ini. Harap maaf!!!


Spectacles Chatbox
Leave your footprint here

No harsh words.
Please put your blog link.
Anonymous not allowed here
Spectacles here
Please Follow Me Okay