Life Scene Boss Facebook Twitter Follow Dashboard
Miss Eyqa Back!!!
31 October 2013 | 9:24:00 AM | 0 weird people

Hye followers n bakal followers.....Apew khbar????Terkejut kew????Haha yes this me okay....Miss Eyqa the owner of Ceritera Budak Kaca Mata blog....Yes Im back.....Haha lama kan Miss Eyqa hilangkan diri.....Hampir 5 bulan jugak lar....Huhu mesti korang tertanya kan mana lar Miss Eyqa nie pergi...Mesti ada yang cakap Miss Eyqa nie cuti kawin kew.....Huhu choi betul tekaan macam tue.....Sorry k nampak sangat tekaan korang tue salah.....Bcoz im still Miss Eyqa k......

Sebenarnya Miss Eyqa mengambil cuti yang lama dari media sosial nie tuk berehat n muhasabah diri sebagai hamba Allah....Yew lar kadang-kadang kita tak sedar yang kita mungkin dah terlupa siapa pencipta kita dan akhirnya kita tersasar jauh dari tujuan hidup kita di dunia nie.....Ok lar agaknya mesti dah banyak yang Miss Eyqa tertinggal sepanjang menghilangkan diri selama nie kan....Tapi tak pew lar insyaallah nanti Miss Eyqa akan blogwalking pada blog yang bertuah k.....

Ok lar setakat nie jew dulu entri Miss Eyqa wat masa nie....Almaklum lar dah 5 bulan tinggal rasa susah sikit nak perah otak mencari idea tuk menulis nie....Nanti klu dah ada idea Miss Eyqa akan tulis entri yang panjang sikit k.....Bye2 sume....

Welcome to my blog
Spectacles Said

Welcome to Spectacle world . Please don't copy anything here . Because all entry is my own idea and please respect it......And Sorry If My Entry In Bahasa Rojak...Hahaha...And Please Leave me a nice speak at my cbox ^^ Feel free to navigate around here :)

CURRENTLY : Spectacles
STATUS : Harap maaf kerna entri yang tidak diupdate..Miss spectacles sedang busy study buat masa ini. Harap maaf!!!


Spectacles Chatbox
Leave your footprint here

No harsh words.
Please put your blog link.
Anonymous not allowed here
Spectacles here
Please Follow Me Okay