Life Scene Boss Facebook Twitter Follow Dashboard
Perkauman!!!
12 September 2015 | 10:32:00 AM | 0 weird people

Bismillah dan assalammualaikum warga bloggers..... Yes finally im back again...Mesti bosan kan bila Miss Eiqa takde tulis entrikan.... Hahaha perasan jap Miss Eiqa nie kan....

Huhuhu ok btw now we are talking about racist... Tau tak ape tue racist tue.....Huhuhu msti lar korang tau kan... Perkauman nie sejak dua menjak nie dah makin menjadi jadi plakkan.... Kita leh selalu baca kat laman sosial,surat khabar lagi kan...Smpi kadang kadang bnda nie berlaku di kawasan kita jew pon kan....

Kdang2 Miss Eiqa pon tak paham kenapa lar perlu ada isu perkauman nie.... Sedangkan dari zaman kita berperang lagi ada bnyak kaum bersama kita kan.... Jadi kenapa bila kita dah merdeka dah aman selama 58 tahun nie patut ada balik isu nie???? Korang rasa kenapa ea???

Bukan lar nak cakap pew tapi bnda nie bukan kat luar jew jadi dalam institusi pendidkan pon kadang2 terjadi gak cuma kita amik sikap taknak ambil peduli....

Hello pada org yang buat tak nmpk tue korang rasa bila korang buat tak tau perkara camni akan jadi baikkan... Hahahaha tolong jgn cetekkan kepandaian anda hnya kerana sikap tak ambil peduli tue.... Sbb kifarah Allah sentiasa ada...Hari nie korang buat tak peduli sok lusa korang plak yang kena kan susah.....

Hahaha ape lar Miss Eiqa duk merepek nie kan..... Merapu jew pepagi nie kan.... Ia lar Miss EIqa pagi nie kena ganti kelas sebb kelmarin ada admit wad sebb keracunan makanan jadi kena lar ganti kelas yang tertinggal tue kan.....Huhu nie lar rules student KKM sebenarnya...

Klau tak Miss Eiqa tk dapat sit for final exam lar sayang sume...Btw Miss Eiqa nak rehat dlu k..... Jga diri sume bloggers n happy saturday!!!!

Welcome to my blog
Spectacles Said

Welcome to Spectacle world . Please don't copy anything here . Because all entry is my own idea and please respect it......And Sorry If My Entry In Bahasa Rojak...Hahaha...And Please Leave me a nice speak at my cbox ^^ Feel free to navigate around here :)

CURRENTLY : Spectacles
STATUS : Harap maaf kerna entri yang tidak diupdate..Miss spectacles sedang busy study buat masa ini. Harap maaf!!!


Spectacles Chatbox
Leave your footprint here

No harsh words.
Please put your blog link.
Anonymous not allowed here
Spectacles here
Please Follow Me Okay