Life Scene Boss Facebook Twitter Follow Dashboard
Banyaknya terlepas???
08 March 2017 | 10:34:00 PM | 0 weird people

Hai bloggers.Lamakan Miss Eiqa nie meninggalkan zaman blogger nie.Alamak rindu nya nak update blog semua. Banyak sangat bnda dah M.E lalui sepanjang menjadi pelajar Tahun 2 Smester 2 nursing. Terlalu banyak juga yang dah dilihat sebagai juruarawat pelatih dan dilalui. 

Hidup M.E kdang2 terumbang-ambing wei banyak ;sngat bnda kena buat dalam satu masa2 tertentu. Tido plak boleh dikira lar tapi kdang-kadang bila datang waktu malasnya still gak tido berjam2 tanpa bangun.Hahaha still tak dpat ubah tahap tuk tido tue. Korang sume macam mana lar kan. Mesti ramai blogger yang dah kawen yang dah ada anak,yang dah mengandung,yang dah ramai anak hahaha dan bermacam2 lar kan. Alhamdulillah bagus lar n M.E bersyukur masih diberi kesempatan dalam melalui hari-hari yang mengembirakan dan menyeronokkan sebagai juruarawat pelatih,sebagai anak,sebagai hamba allah dan sebagai kawan kepada orng sekeliling M.E.

Terlalu banyak yang dah dilalui sehingga tak tau nak mula dari mana kan. hihihi.

So dengan itu kita tgk gambar jew lar ok.







Gambar kat atas antara kenangan kami student nurse batch M.E waktu mula-mula berjalan sekitar penang. hahaha Nampak kan betapa senget nya kami mencipta kenangan kami.


Nie lar roomate M.E dari mula melangkah sampai lar ke hari ini. Segala susah payah M.E deorang yang nampak dan sakit M.E deorng lar yang duk jaga.Nie Mula waktu mula2 masuk ok,skng sume dah comel except M.E lar sbb still selekeh. Hahaha





Nie pulak kenangan buat pertama kali bgi M.E dan jp batch 2/2015 dalam menyambut hari nurses. Masa nie perasaan nie memang bercampur baur walaupon sebenarnya hari ini disambut untuk menghargai nurses kat seluruh dunia dan kami yang bakal2 nie pon terlibat sama dalam menyambutnya.

Hahaha mesti penatkan korang baca benda yang M.E coretkan. Almaklum lar dah lama sangat teringin nak update tapi kekangan masa buatkan M.E tak sempat nak update ape. In shaa allah doakan lar lepas nie M.E mampu update blog selalu k. Sebb M.E rindu sngat nak update sume nie selalu. Ok lar semoga kita berjumpa lagi di coretan masa akan datang ok semua bloggers.




Welcome to my blog
Spectacles Said

Welcome to Spectacle world . Please don't copy anything here . Because all entry is my own idea and please respect it......And Sorry If My Entry In Bahasa Rojak...Hahaha...And Please Leave me a nice speak at my cbox ^^ Feel free to navigate around here :)

CURRENTLY : Spectacles
STATUS : Harap maaf kerna entri yang tidak diupdate..Miss spectacles sedang busy study buat masa ini. Harap maaf!!!


Spectacles Chatbox
Leave your footprint here

No harsh words.
Please put your blog link.
Anonymous not allowed here
Spectacles here
Please Follow Me Okay